Se ”kontakter”

- - - - - - - -

Kort presentation av vår ordinarie pastor

Den 1 oktober 2009 började Maria Berglund sin tjänst i vår församling.Maria Berglund är anställd på deltid som pastor och församlingsföreståndare.

Hon finns på kyrkans expedition vanligtvis på onsdagar kl 13-15 i jämna veckor. Pastorn är givetvis tillgänglig för samtal för dem som så önskar. Utom expeditionstid träffas pastorn efter överenskommelse per telefon. Vid akut behov i pastorala frågor på tid när pastorn ej tjänstgör kan man vända sig till jourhavande präst, (Tel 112)

Presentation:

En ”värmlänning på vift” , det är jag som är den nye pastorn i Centrumkyrkan. Under 5 år har jag arbetat som distriktskonsulent i Missionskyrkan och SMU och under den senaste tiden har jag även funnits i Centrumkyrkan som vakanspastor.

Jag blev ordinerad pastor 2004 efter studier på Teologiska Högskolan i Stockholm. Innan dess arbetade jag som ungdomsledare i en församling samt volontär inom SMU på Västbanken.

Sedan några år bor jag i Bjuv och trivs här alldeles utmärkt. Nu ser jag fram mot att få fokusera på att vara församlingspastor och att få utveckla långa och fina relationer med alla som bor och verkar i Bjuv.

Maria Berglund

PASTORS TJÄNSTETIDER

Pastorn, som har tystnadsplikt, träffas säkrast på expeditionen onsdagar i jämn vecka kl 13-15

Mail: pastor@centrumkyrkan.nu