Studiecirkel om Mellanöstern

Under vårterminen 1991 inleddes en studiecirkel om Mellanöstern under ledning av pastor Håkan Englund. Cirkeln inleddes den 26 februari med ett besök av Inger Lindau som gav en mycket intressant, biblisk bakgrund till folket och landet Israel.

Musikalen "Lukas"

Ungdomskören från Fiskebäck besökte Centrumkyrkan den 26-27 april och framförde musikalen "Lukas" på fredagskvällen. Tyvärr inträffade en obehaglig incident under fredagsnatten då de övernattande ungdomarna väcktes av stenkastning mot kyrkan. Många fönster krossade, men som genom ett under skadades ingen!

Det måste finnas något mer

Under hösten började en grupp ungdomar i CKU under ledning av Joakim Stenmo att öva på musikalen "Det måste finnas något mer". Under en rad onsdagskvällar arbetade kompgruppen under ledning av Magnus Ericsson (som för övrigt lade ner ett jättejobb med att arrangera om och förbättra sångerna), dramagruppen och grupper för ljud och ljus med projektet.

Övrigt

Julstugan 1991 lockade drygt 250 personer till att stanna upp i kyrkan och ta en kopp kaffe och en våffla - och betydligt fler strömmade igenom kyrkan under dagen. Som vanligt var det mycket musikunderhållning av brass, körer och musiker.

Av årets scout-, nying- och ungdomsläger kan nämnas Stockholm Venture, Sonnarp -91 (scouternas regionsläger), Vågspel, blåsarläger på Hjortsbergagården och Strandgården, SMMs Ungdomsbrass m.m.

För tredje året i rad hölls församlingslägret på Sörgården i Eket. Liselotte Johansson talade för och med de ca 50 deltagarna om ämnet "djupare liv med Kristus".