Dialog Syd

I slutet av januari hade församlingen ett par samlingar under ett veckoslut med Rudi Josefsson från SMFs distriktsprojekt Dialog Syd - kyrka/arbetsliv. Rudi pratade bl.a. om "människan och arbetslivet". Han berättade också om möjligheterna med ALU-projekt (Arbetslivsutveckling) vilket ledde till att församlingen under hösten fick möjlighet att ALU-anställa en fastighetsskötare samt att ungdomsledaren Joakim Stenmo kunde komma upp i full tjänst under en period.

Sportlovsresa till Österrike

Under sportlovet 1993 åkte ett 30-tal ungdomar och föräldrar under Joakim Stenmos ledning till Österrike.

Musikalen "Vilse i Livet"

Efter 1992 års succémusikal hade ungdomarna i Team Zoé fått blodad tand på musikaler. Påskaftonen 1993 var det urpremiär på musikalen "Vilse i Livet". Musikalen uppmärksammades med reportage i de lokala tidningarna.

Vårskoj på kyrktomten

Som en uppföljning av 1992 års succé arrangerades också 1993 "Vårskoj på kyrktomten". Miniloppis, blomsterförsäljning, servering av kaffe med våfflor, försäljning av hembakat bröd, Centrumträffens lotteri, Scouternas klättervägg och sång barnkören var några av attraktionerna och arrangemangen. Liksom 1992 inbringade aktiviteterna drygt 7.000 kr.

Träffpunkt Centrumkyrkan

Under sommaren gjordes försök att varje onsdagskväll ha en gemensam samling för yngre och äldre i kyrkan. Tyvärr kom det mest volleybollsugna ungdomar, men även några "CKG:are" (Centrumkyrkans Gamlingar) dök upp och slog sig ner runt fikaborden. Samlingarna var mycket uppskattade.

Söndagskväll i Centrumkyrkan

Under hösten gjordes en satsning på att försöka nå ut till en bredare publik genom att arrangera kultur- och sångaftnar på söndagar. Bland höstens gäster och arrangemang märktes bl.a. Christina och Mårten Sundberg, Iréne Myrén och köraftonen "Hela Sverige Sjunger" tillsammans med Rädda Barnen.

CKU Volley

Under sommaren startades en ny volleybollklubb med anknytning till CKU - CKU Volley - för att kunna delta i seriespel. Klubben var helt fristående från församlingen i ekonomiskt och praktiskt avseende. Under hösten började spelet i division 5 med en trogen, entusiastisk - om än rätt så liten - publikskara från församlingen...