Centrumkyrkan i Bjuv

CKU
Barn och ungdomsarbetet i Centrumkyrkan bedrivs av Centrumkyrkans Ungdom, CKU, som är ansluten till Equmenia. CKU´s grupper är öppna för alla. Arbetet har som målsättning att ge intressanta fritidssysselsättningar, berikande gemenskap, möjlighet till engagemang samt en djupare inblick i vad Kristen tro är. Arbetet är uppdelat i olika grupper där alla barn och ungdomar kan finna sin plats. Deltagaravgiften i CKU är 200 kr per termin. Detta berättigar till deltagande i en eller flera grupper. Alla medlemmar är också olycksfallsförsäkrade. Allt arbete inom CKU sker på frivillig basis. Du kan stödja arbetet genom att sätta in en gåva på CKU´s bankgiro 394-8452 Har du några frågor om någon av våra aktiviteter så kontakta gärna vår ordförande, se mer under KONTAKT.

Tonår
Vi välkomnar alla som går i sexan eller mer till en härlig Tonårstermin! Varje fredag kl.19.00 i Centrumkyrkan.
Som vanligt håller vi på till typ midnatt och erbjuder smaskigt fika för en tia. Vi hänger, leker, har andakt och väldigt trevligt! Senare på kvällen finns det möjlighet att köpa godis.
Välkommen!

Scout
Centrumkyrkans scoutkår jobbar för äventyr både i stor och liten skala, både i stads- och skogsmiljö. Vi har i 80 år gett barn och unga en mer spännande fritid genom vår verksamhet. Hos oss finns ingen avbytarbänk, här är alla välkomna precis som de är.
Program VT 2020
Välkommen!

För mer information om CKU så kan du gå in på vår Facebooksida